14/12/2021 14/12/2021 Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους στηρίζουν το ιεραποστολικό έργο και ιδιαίτερα τα ορφανά παιδιά της Αφρικής αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος μαζί τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα εύχεται επίσης το Θείο Βρέφος της Βηθλεέμ να μας δίνει όλα τα καλά και να προστατεύει τα άπορα...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 9:27

Στηρίζοντας τα ορφανά παιδιά της Αφρικής

Διαδώστε:
Στηρίζοντας τα ορφανά παιδιά της Αφρικής

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους στηρίζουν το ιεραποστολικό έργο και ιδιαίτερα τα ορφανά παιδιά της Αφρικής αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα εύχεται επίσης το Θείο Βρέφος της Βηθλεέμ να μας δίνει όλα τα καλά και να προστατεύει τα άπορα και ορφανά παιδιά να έχουν καθαρό νερό, λιγο ψωμί, λίγο γάλα και τη δυνατότητα να πάνε σχολείο.

Αναλυτικά γράφει: 

Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος. Το Θείο Βρέφος της Βηθλεέμ να μας δίνει όλα τα καλά και να προστατεύει τα άπορα και ορφανά παιδιά να έχουν καθαρό νερό, λιγο ψωμί, λίγο γάλα και τη δυνατότητα να πάνε σχολείο. Ο Θεός να τα προστατεύει να μη πεθάνουν πριν να μεγαλώσουν.

Αν ο Ηρώδης, ένας από τους μεγαλύτερους κακούργους της Ιστορίας που σκότωσε μικρά αθώα νήπια, εμείς ίσως να σκοτώνουμε περισσότερα από άγνοια όταν μπορούμε να βοηθήσουμε άπορα και ορφανά παιδιά να ζήσουν κα αδιαφορούμε.

Ευγνώμονες ευχαριστίες στις οικογένειες αυτών που μας βοηθούν με πολύ αγάπη στη στήριξη άπορων και ορφανών παιδιών.

Μετ’ ευχών και ασπασμών αγάπης

+Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας Σεραφείμ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων