22/04/2019 22/04/2019 Περίπου έναν μήνα πριν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Τανζανίας κ.Δημήτριος ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για αυτόν, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Και με μήνυμά του στο Facebook εξέφραζε την μεγάλη του ευγνωμοσύνη για την μεγάλη ανταπόκριση: “Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί, φίλοι και συμπαραστάτες των Ιεραποστόλων, πολύ με συγκίνησε η αγάπη σας...
22 Απριλίου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2019 - 8:39

Στις “επάλξεις” και πάλι ο Μητρ. Ειρηνουπόλεως

Διαδώστε:
Στις “επάλξεις” και πάλι ο Μητρ. Ειρηνουπόλεως

Περίπου έναν μήνα πριν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Τανζανίας κ.Δημήτριος ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για αυτόν, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Και με μήνυμά του στο Facebook εξέφραζε την μεγάλη του ευγνωμοσύνη για την μεγάλη ανταπόκριση: “Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί, φίλοι και συμπαραστάτες των Ιεραποστόλων, πολύ με συγκίνησε η αγάπη σας όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκομαι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση της ελονοσίας, σας ευχαριστώ για τα πλέον των 10000 μηνυμάτων (Facebook-Viber) από κάθε γωνιά της Μακεδονίας, της Ελλάδος και του κόσμου!!!”

Σήμερα, έχει επιστρέψει στην Τανζανία και συνεχίζει το μεγάλο του έργου.

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους συμμετείχατε στην περιπέτεια της υγείας μου, για την πανστρατιά προσευχής!!! Δόξα τω Θεώ είμαι καλύτερα και ήδη στην μακρινή Τανζανία ξεκινώ και πάλι τον αγώνα της πίστεως και της αγάπης!!! Οι εργασίες στον 34ο ιερό ναό μας, αυτόν του Αγίου Φανουρίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, και τω Θεώ δόξα!!!” γράφει στο Facebook.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων