24/02/2022 24/02/2022 Τις τοπικές αρχές του Γκούλου επισκέφθηκε ο νέος Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος λίγες μέρες πριν την ενθρόνισή του η οποία θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου. Χθες ο Θεοφιλέστατος συνοδευόμενος από τον μέχρι πρότινος Επίσκοπο Γκούλου και νυν Επίσκοπο Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο επισκέφθηκαν...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 9:29

Στις τοπικές αρχές του Γκούλου ο νέος Επίσκοπος Νεκτάριος

Διαδώστε:
Στις τοπικές αρχές του Γκούλου ο νέος Επίσκοπος Νεκτάριος

Τις τοπικές αρχές του Γκούλου επισκέφθηκε ο νέος Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος λίγες μέρες πριν την ενθρόνισή του η οποία θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου.

Χθες ο Θεοφιλέστατος συνοδευόμενος από τον μέχρι πρότινος Επίσκοπο Γκούλου και νυν Επίσκοπο Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο επισκέφθηκαν αρχικά τον Δήμαρχο της πόλης. Ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος παρουσίασε στον τοπικό άρχοντα τον νέο Επίσκοπο δίδοντας από κοινού την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία για το καλό και την ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Επίσκοπος κ. Νεκτάριος είχε συνάντηση με τους κληρικούς της Επισκοπής από τους οποίους ζήτησε να ενισχύσουν τις προσευχές τους για την εκπλήρωση της αποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Βόρεια Ουγκάντα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή καθώς οι προσκλήσεις διαρκώς αυξάνονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων