19/07/2019 19/07/2019 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου, στην έδρα της Επισκοπής Γκούλου και Δυτικής Ουγκάντας. Της Συνάξεως προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου κ. Σίλβεστρος με τη συμμετοχή όλων των κληρικών της Επισκοπικής περιφέρειας. Ο Θεοφιλ. κ. Σίλβεστρος αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο επόμενο...
19 Ιουλίου, 2019 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 8:24

Στο επίκεντρο η εξομολόγηση στη μακρινή Ουγκάντα

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο η εξομολόγηση στη μακρινή Ουγκάντα

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου, στην έδρα της Επισκοπής Γκούλου και Δυτικής Ουγκάντας.

Της Συνάξεως προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου κ. Σίλβεστρος με τη συμμετοχή όλων των κληρικών της Επισκοπικής περιφέρειας.

Ο Θεοφιλ. κ. Σίλβεστρος αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο επόμενο διάστημα στην Επισκοπή, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε στους κληρικούς το θέμα για το μυστήριο της Μετανοίας και τόνισε ότι θα προχωρήσει στη προχείριση νέων πνευματικών καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην Επισκοπή.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων