13/12/2019 13/12/2019 Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι θα βρεθεί για τον εορτασμό της Γεννήσεως του Χριστού ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος. Ο Μακαριώτατος θα εορτάσει φέτος μαζί με τον Ελληνισμό της Αιγύπτου τη μεγάλη αυτή ημέρα για την χριστιανοσύνη, όπου αναμένεται να αναφέρει μήνυμα ειρήνης προς την οικουμένη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 11:59

Στο Κάιρο τα Χριστούγεννα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Στο Κάιρο τα Χριστούγεννα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι θα βρεθεί για τον εορτασμό της Γεννήσεως του Χριστού ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος.

Ο Μακαριώτατος θα εορτάσει φέτος μαζί με τον Ελληνισμό της Αιγύπτου τη μεγάλη αυτή ημέρα για την χριστιανοσύνη, όπου αναμένεται να αναφέρει μήνυμα ειρήνης προς την οικουμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου ο Πατριάρχης θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας, ενώ στη συνέχεια θα δεχθεί τις ευχές των επισήμων και παροίκων στην αίθουσα του Θρόνου της Πατριαρχικής Επιτροπείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων