04/11/2019 04/11/2019 Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρος θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθούν την παραμονή και ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου 8 και 9 Νοεμβρίου, αντίστοιχα. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καϊρου, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου θα χοροστατήσει στον Μέγα Αρχιερατικό...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 14:16

Στο Κάιρο ο Πατρ. Θεόδωρος για τον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Στο Κάιρο ο Πατρ. Θεόδωρος για τον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρος θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθούν την παραμονή και ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου 8 και 9 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καϊρου, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου θα χοροστατήσει στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό την Παρασκευή 8η Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ και την επομένη στις 9 Νοεμβρίου από τις 8. 30 π.μ. στον Όρθρο και εν συνεχεία στη Θεία Λειτουργία.

Η ανακοίνωση – πρόσκληση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καϊρου

A N A K O I N Ω Θ Ε Ν

Φέρεται εις γνώσιν των φιλεόρτων συμπαροίκων ότι την Σαββατο 9η Νοεμβριου ε. ε. εορτάζει το Ιερόν Παρεκκλήσιον του εν Αγιοις Πατρος ημων Νεκταρίου Επισκοπου Πενταπόλεως εντός της Πατριαρχικής Επιτροπείας εν Χαμζάουι.

Επί τη ευσήμω ταύτη εορτή θα τελεσθουν προεξάρχοντος  της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριαρχου Αλεξανδρειας και πασης Αφρικης κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός την Παρασκευην 8η Νοεμβρίου και περί ώραν 6.30 μ.μ. την δε επαύριον

Σαββατο 9η Νοεμβριου από ώρας 8 30 π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία  η Θεία Λειτουργία.

Προσκαλούνται άπαντες οι ευσεβείς χριστιανοί προς ευλογίαν και αγιασμόν.

Πηγή: ekkairo.org

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων