16/12/2020 16/12/2020 Στο Κάιρο αναμένεται να εορτάσει τα Χριστούγεννα ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου, η μεγάλη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως θα εορτασθεί την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, στον ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι στο Κάιρο, με την παρουσία του Πάπα...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 10:36

Στο Κάιρο τα Χριστούγεννα ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Στο Κάιρο τα Χριστούγεννα ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Στο Κάιρο αναμένεται να εορτάσει τα Χριστούγεννα ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου, η μεγάλη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως θα εορτασθεί την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, στον ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι στο Κάιρο, με την παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου.
Ο Μακριώτατος θα προστεί της Θείας Λειτουργίας από τις 8.30 το πρωί και εν συνεχεία θα δεχθεί τις ευχές των επισήμων και παροίκων στην αίθουσα του Θρόνου της Πατριαρχικής Επιτροπείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων