14/02/2019 14/02/2019 Για το Κονγκό Μπραζαβίλ, αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄, όπου και την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα εορτάσει τα Σεπτά του ονομαστήρια, όπως γράφει το pyramisnews.gr. Εκεί θα τον υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων. Τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο θα συνοδεύει ο (επίσης εορτάζων) Επίσκοπος...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 8:39

Στο Κογκό Μπραζαβίλ θα εορτάσει ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Στο Κογκό Μπραζαβίλ θα εορτάσει ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Για το Κονγκό Μπραζαβίλ, αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄, όπου και την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα εορτάσει τα Σεπτά του ονομαστήρια, όπως γράφει το pyramisnews.gr.

Εκεί θα τον υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων. Τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο θα συνοδεύει ο (επίσης εορτάζων) Επίσκοπος Βαβυλώνος και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου κ. Θεόδωρος. Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος θα μεταβεί στη συνέχεια στο γειτονικό Κονγκό και θα καταλήξει την πολυήμερη ιεραποστολή του περιοδεία στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα, όπου στις 3 Μαρτίου, θα ενθρονήσει τον νέο Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ.

Ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος θα επιστρέψει στην έδρα του στις 7 Μαρτίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων