19/09/2019 19/09/2019 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην ελληνόρυθμο Επισκοπή της Επαρχίας Lungro στην Κάτω Ιταλία, η οποία γιορτάζει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυσή της. Στο Lungro παρίσταται ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, με την ιδιότητα του συνδέσμου της Διακυνοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) εκπροσωπώντας το παλαιότατο Πατριαρχείο...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 14:32

Στο Λούγκο της Κ. Ιταλίας ο Μητρ. Ζάμπιας

Διαδώστε:
Στο Λούγκο της Κ. Ιταλίας ο Μητρ. Ζάμπιας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην ελληνόρυθμο Επισκοπή της Επαρχίας Lungro στην Κάτω Ιταλία, η οποία γιορτάζει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυσή της.

Στο Lungro παρίσταται ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, με την ιδιότητα του συνδέσμου της Διακυνοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) εκπροσωπώντας το παλαιότατο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων