03/01/2020 03/01/2020 Τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής προαστίου Mpaka του Pointe-Noire. Επίσης κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou και την Ενοριακή Επιτροπή του Ναού για την πρόοδο...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 8:59

Στο Νάο υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Ορθόδοξοι στο Κογκό

Διαδώστε:
Στο Νάο υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Ορθόδοξοι στο Κογκό

Τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής προαστίου Mpaka του Pointe-Noire. Επίσης κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou και την Ενοριακή Επιτροπή του Ναού για την πρόοδο της κοινότητας.

Στην αντιφώνησή του ο δραστήριος Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Michel Armand Massa, μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη των πιστών για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του Επισκόπου προς αυτούς, ως και για την εν γένει πρόοδο της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε στο εκκλησίασμα το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως και παρεκάθησε στο κοινό εορταστικό δείπνο επί τη ελεύσει του νέου χρόνου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων