30/07/2021 30/07/2021 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών πλέον με άλλη αιτία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την επιστροφή του από την Αφρική στην Ελλάδα. Αρχικά εισήχθη στο νοσοκομείο “Σωτηρία” προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία...
30 Ιουλίου, 2021 - 8:09
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 12:07

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών πλέον με άλλη αιτία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την επιστροφή του από την Αφρική στην Ελλάδα. Αρχικά εισήχθη στο νοσοκομείο “Σωτηρία” προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία για τον ιό.

Μετά την αποθεραπεία του από τον κορωνοϊο έλαβε εξιτήριο από το “Σωτηρία”. Λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, στο Αιγινήτειο αυτή τη φορά, όπου νοσηλεύεται για άλλη αιτία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων