17/02/2024 18/02/2024 Με ελονοσία διαγνώστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που συνήλθε στο Κάιρο το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου 2024. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας, ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται στην εντατική κλινική του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Αθηνών υπό την επίβλεψη των θεραπόντων ιατρών. Αναλυτικά...
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 6:34

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Ζάμπιας Ιωάννης με ελονοσία

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Ζάμπιας Ιωάννης με ελονοσία

Με ελονοσία διαγνώστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που συνήλθε στο Κάιρο το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας, ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται στην εντατική κλινική του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Αθηνών υπό την επίβλεψη των θεραπόντων ιατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας:

«Με 31 χρόνια καθυστέρηση επισκέφτηκε η Αφρικανική λοίμωξη Ελονοσία τον Σεβασμιώτατο Μητρόπολη Ζάμπιας κ. Ιωάννη που αντί για την Συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στο Κάιρο της Αιγύπτου βρέθηκε στην Εντατική Κλινική του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Αθηνών όπου παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς και του έχει χορηγηθεί η αγωγή πού ενδείκνυται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λέγομεν το “Κύριε ελέησον” και ευχόμεθα ταχείαν ανάρρωση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιωάννη.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων