28/11/2019 28/11/2019 Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είχε χθες 27 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζαμπιας κ. Ιωάννης προκειμένου να τον ενημερώσει για το έργο και τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ζάμπια, ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, με επιχειρηματική αποστολή στην Ζάμπια (Λουσάκα).  Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 18:26

Στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Διαδώστε:
Στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είχε χθες 27 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζαμπιας κ. Ιωάννης προκειμένου να τον ενημερώσει για το έργο και τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ζάμπια, ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, με επιχειρηματική αποστολή στην Ζάμπια (Λουσάκα).  Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών,ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο, του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηριου Εμπορίου και Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Μουσούρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων