12/12/2022 12/12/2022 Σε κλίμα εκτίμησης, κατανόησης και δημιουργικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ, η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας Μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Οδυσσέας Παρρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, η Ταμίας κα. Μαρίνα...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 8:02

Στον Μητροπολίτη Αξώμης αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αξώμης αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα

Σε κλίμα εκτίμησης, κατανόησης και δημιουργικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ, η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας Μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Οδυσσέας Παρρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, η Ταμίας κα. Μαρίνα Γλύπτη και το Μέλος κα. Ελπίδα Πλυθίδη.

Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν θέματα και εκφράσθηκαν απόψεις για την στενότερη συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Παροικίας και της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων