30/10/2019 30/10/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά επισκέφθηκε το ίδρυμα ΧΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ από την Κύπρο. Η επίσκεψη διεξήχθη στο πλαίσιο της δεκαήμερης παραμονής των μελών, τα οποία, σε συνεργασία με τον ALPHA TV Κύπρου, θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβάλει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αφρικανικής ηπείρου. Την...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2019 - 22:32

Στον Μητροπολίτη Καμπάλας τα “ΧΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Καμπάλας τα “ΧΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” Κύπρου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά επισκέφθηκε το ίδρυμα ΧΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ από την Κύπρο.

Η επίσκεψη διεξήχθη στο πλαίσιο της δεκαήμερης παραμονής των μελών, τα οποία, σε συνεργασία με τον ALPHA TV Κύπρου, θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβάλει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αφρικανικής ηπείρου.

Την ομάδα υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου της Ναμουγκόνα και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τις δράσεις τους, οι οποίες αναδεικνύουν το δύσκολο έργο και τις προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκκλησία στην ιεραποστρολή.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων