16/05/2022 16/05/2022 Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες, Κυριακή του Παραλύτου, στον Πάνεσπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ είχε συνάντηση με τον Παναγιώτατο στο γραφείο του ενώ μετά το πέρας της συνάντησης εξέφρασε μέσα...
16 Μαΐου, 2022 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 10:13

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Αξώμης

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Αξώμης

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες, Κυριακή του Παραλύτου, στον Πάνεσπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ είχε συνάντηση με τον Παναγιώτατο στο γραφείο του ενώ μετά το πέρας της συνάντησης εξέφρασε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τις ευχαριστίες του για την αβραμιαία φιλοξενία που του επεφύλαξε κατά την επίσκεψή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

“Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο “τον Μέγα”, τον Πρωτόθρονο της Ορθοδοξίας, τον ποδηγέτη του ευσεβούς ημών Γένους, που ενσαρκώνει τα όνειρα, τους πόθους και τις προσευχές πάντων ημών! Εκφράζουμε θερμότατες υιικές ευχαριστίες και απέραντη ευγνωμοσύνη για την αβραμιαία φιλοξενία την υποδειγματική αρχοντιά, την Πατρική αγάπη, καθώς και για την ευλογία Του προς τους Ορθοδόξους της Μητροπόλεως Αξώμης. Εις πολλά έτη Παναγιώτατε Πάτερ και Δέσποτα!”, έγραψε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων