04/02/2020 04/02/2020 Φωτογραφία ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Νίκος Οικονόμου Με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο συναντήθηκε ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Σπυρίδων Κοκκινάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κυψέλη και εστιάσθηκε σε θέμα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Προκαθήμενος της Αλεξανδρινής Εκκλησίας βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα έχει σειρά επαφών τόσο...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 14:46

Στον Πατρ. Αλεξανδρείας ο Σπ. Κοκκινάκης

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Αλεξανδρείας ο Σπ. Κοκκινάκης

Φωτογραφία ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Νίκος Οικονόμου

Με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο συναντήθηκε ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Σπυρίδων Κοκκινάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κυψέλη και εστιάσθηκε σε θέμα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Προκαθήμενος της Αλεξανδρινής Εκκλησίας βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα έχει σειρά επαφών τόσο για τη στήριξη του ιεραποστολικού έργου του όσο και για θέματα που αφορούν στο Πατριαρχείο και τον ελληνισμό της Αφρικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων