16/07/2021 16/07/2021 Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, υποδεχόμενος στην έδρα του Παλαίφατου Πατριαρχείου την Υποκυβερνήτρια της Μεγάλης Πόλης της Αλεξανδρείας, την Δρα Ζακλίν Άιζερ. Μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στον Κυβερνήτη της πόλης, Στρατηγό Μοχάμεντ Ελ Σερίφ, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος τόνισε προς την Δρα Ζακλίν Άιζερ: «Στο πρόσωπό σας...
16 Ιουλίου, 2021 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 16:01

Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας η Υποκυβερνήτρια της πόλης

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας η Υποκυβερνήτρια της πόλης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, υποδεχόμενος στην έδρα του Παλαίφατου Πατριαρχείου την Υποκυβερνήτρια της Μεγάλης Πόλης της Αλεξανδρείας, την Δρα Ζακλίν Άιζερ.

Μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στον Κυβερνήτη της πόλης, Στρατηγό Μοχάμεντ Ελ Σερίφ, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος τόνισε προς την Δρα Ζακλίν Άιζερ:

«Στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την Αλεξάνδρειά μας, τον Διοικητή μας. Και χαίρομαι διότι κάθε μέρα, κάθε λεπτό βλέπω να γίνεται μία πανέμορφη πόλη. Είναι η βασίλισσα της Μεσογείου, αλλά τώρα, ο Πρόεδρός μας μένει μεν στο Κάιρο αλλά ξέρω ότι η καρδιά του Προέδρου Αλ Σίσι είναι στην Αλεξάνδρεια. Και θέλει να την δει να είναι ο Φάρος, όπως ήταν πάντα. Καλοσωρίζω την Υποκυβερνήτρια και εύχομαι χαρά και υγεία στον Διοικητή μας και σε όσους ονειρεύονται μία ανθρώπινη, ειρηνική, φιλική και όμορφη Αλεξάνδρεια».

Από την πλευρά της, η Υποκυβερνήτρια της Αλεξανδρείας εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, αναφέροντας:

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα, στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας. Βρισκόμαστε εδώ με την ομάδα Ελλήνων, Κυπρίων και Αιγυπτίων του «ΝΟΣΤΟΣ» που αποτελεί μία πρωτοβουλία του Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι για την ενίσχυση της αιγυπτιακής ταυτότητας σε νέους διαφορετικών εθνικοτήτων όλου του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και για τη μεγάλη φιλοξενία που μας προσέφερε. Σας ευχαριστούμε!»

 

 

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων