30/09/2019 30/09/2019 Στο σχολείο της “Ελπίδας του Μέλλοντος” στην Κουγιάγκα βρέθηκε χθες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και στο κήρυγμά του απευθύνθηκε προς τους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο τονίζοντας τους πως “στη ζωή σας θα πρέπει φέρεστε στους άλλους με τον ίδιο τρόπο που...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 11:36

Σχολείο επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Γκούλου

Διαδώστε:
Σχολείο επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Γκούλου

Στο σχολείο της “Ελπίδας του Μέλλοντος” στην Κουγιάγκα βρέθηκε χθες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και στο κήρυγμά του απευθύνθηκε προς τους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο τονίζοντας τους πως “στη ζωή σας θα πρέπει φέρεστε στους άλλους με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελαν να φέρονται και σε εσάς. Αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας που μας τον παρέδωσε ο Κύριος μας με τη διδασκαλία του”.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος επίσκέφθηκε τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος και συνομίλησε με μαθητές και καθηγητές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων