27/02/2020 27/02/2020 Το Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο της επισκοπής Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας στα βάθη της Αφρικής επισκέφτηκαν οι σύγχρονοι Ιεραπόστολοι μοιράζοντας σχολικά είδη στους μαθητές που δίνουν καθημερινό αγώνα ζωής. Αναλυτικότερα, μετά την προχθεσινή επίσκεψη στο Ιερό Ναό της Ανάστασης, οι ιεραποστολικοί μας φίλοι από την Κρήτη, σήμερα επισκέφτηκαν το Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Nawango. Έδειξαν...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 17:31

Σχολικά είδη για τους Ορθόδοξους μαθητές στα βάθη της Αφρικής!

Διαδώστε:
Σχολικά είδη για τους Ορθόδοξους μαθητές στα βάθη της Αφρικής!

Το Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο της επισκοπής Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας στα βάθη της Αφρικής επισκέφτηκαν οι σύγχρονοι Ιεραπόστολοι μοιράζοντας σχολικά είδη στους μαθητές που δίνουν καθημερινό αγώνα ζωής.

Αναλυτικότερα, μετά την προχθεσινή επίσκεψη στο Ιερό Ναό της Ανάστασης, οι ιεραποστολικοί μας φίλοι από την Κρήτη, σήμερα επισκέφτηκαν το Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Nawango. Έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και τη γενναιοδωρία τους με την παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές, ειδών ένδυσης στα μωρά της κοινότητας και φαγητού σε όλα τα μέλη της κοινότητας που έδωσαν το παρόν στην υποδοχή.

Ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος ευλόγησε τις προσπάθειές τους και παρότρυνε τους Αφρικανούς πιστούς να βάζουν πάντα στις προσευχές τους το ιεραποστολικό έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων