29/06/2020 29/06/2020 Σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου , εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου με τη Χάρη του Θεού, ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην Τανζανία. Στα πλαίσια της φροντίδας για τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας μοίρασε σχολικά είδη, τετράδια, μολύβια και στυλό σε νέους και νέες των σχολείων της επαρχίας...
29 Ιουνίου, 2020 - 19:44

Σχολικά είδη προσέφερε η Επισκοπή Αρούσας στους μικρούς μαθητές

Διαδώστε:
Σχολικά είδη προσέφερε η Επισκοπή Αρούσας στους μικρούς μαθητές

Σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου , εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου με τη Χάρη του Θεού, ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην Τανζανία.

Στα πλαίσια της φροντίδας για τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας μοίρασε σχολικά είδη, τετράδια, μολύβια και στυλό σε νέους και νέες των σχολείων της επαρχίας Ιρίνγκα μετά τη χθεσινή Θεία Λειτουργία.

Η Ιεραποστολική Στέγη ευχήθηκε στους μικρούς φίλους καλή σχολική χρονιά και φωτισμό παρά του Θεού για επιτυχία και πρόοδο! Σήμερα, με τη Χάρη του Θεού, ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην Τανζανία. «Ως Ιεραποστολική Στέγη ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους καλή σχολική χρονιά και φωτισμό παρά του Θεού για επιτυχία και πρόοδο!», αναφέρει.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων