16/05/2023 16/05/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, ο λόγος του Θεού “Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υίου και του Αγίου Πνεύματος”, άνθισε και πάλι στην πόλη Umuofor Owu-Amakohia της Πολιτείας Imo στη Νιγηρία. Αυτή τη φορά, στα πλαίσια του Κατηχητικού της Ενορίας και με...
16 Μαΐου, 2023 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 10:05

Σχολικά είδη στα παιδιά του Κατηχητικού από τη Μητρόπολη Νιγηρίας

Διαδώστε:
Σχολικά είδη στα παιδιά του Κατηχητικού από τη Μητρόπολη Νιγηρίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, ο λόγος του Θεού “Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υίου και του Αγίου Πνεύματος”, άνθισε και πάλι στην πόλη Umuofor Owu-Amakohia της Πολιτείας Imo στη Νιγηρία.


Αυτή τη φορά, στα πλαίσια του Κατηχητικού της Ενορίας και με την στήριξη και αγάπη του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Onyekakeyah προσφέρθηκαν τετράδια, μολύβια, στιλό και άλλα απαραίτητα σχολικά ήδη στα παιδιά, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους για το επόμενο εξάμηνο στο σχολείο όπου φοιτούν.

Μετά την Κυριακάτικη κατήχηση, ο π. Κορνήλιος μοίρασε στους μαθητές τα σχολικά είδη και εικόνες της Παναγία, και τους ευχήθηκε η Χάρις του Αγίου Πνεύματος να τους σκεπάζει και να τους καθοδηγεί στον αγώνα της γνώσης που συμμετέχουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων