01/03/2019 01/03/2019 Την λύπη του για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου «Ραμσής», εκφράζει ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος. Στο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχασαν την ζωή τους 25 άνθρωποι και τραυματίσθηκαν τουλάχιστον 40 . Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ερμουπόλεως στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας από...
01 Μαρτίου, 2019 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2019 - 8:41

“Ο Θεός να προστατεύσει την Αίγυπτο από τα δεινά”

Διαδώστε:
“Ο Θεός να προστατεύσει την Αίγυπτο από τα δεινά”

Την λύπη του για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου «Ραμσής», εκφράζει ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος. Στο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχασαν την ζωή τους 25 άνθρωποι και τραυματίσθηκαν τουλάχιστον 40 .

Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ερμουπόλεως στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας από την Αντίς Αμπέμπα όπου βρίσκεται, εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το τραγικό δυστύχημα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αιγύπτου. Ευχήθηκε στις οικογένειες των θυμάτων συλλυπητήρια και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Προσευχήθηκε επίσης, υπέρ ειρήνης και ευχήθηκε ο Θεός να προστατεύσει την Αίγυπτο από όλα τα δεινά.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων