22/10/2021 22/10/2021 Το Nanyuki είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία Laikipia της Κένυας που βρίσκεται βορειοδυτικά του όρους Κένυα. Κοντά εκεί οι ευλαβείς πιστοί υπό την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεοφύτου προσπαθούν να ασκήσουν τα πνευματικά καθηκοντά τους εντός μίας εκκλησίας σε πρόχειρη κατασκευή απο τσίγκους, όπως αυτή αποτυπώνεται στα επίκαιρα φωτογραφικά...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 17:19

Συγκινεί η εκκλησία απο τσίγκους και ξύλα στην Κένυα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Συγκινεί η εκκλησία απο τσίγκους και ξύλα στην Κένυα (ΦΩΤΟ)

Το Nanyuki είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία Laikipia της Κένυας που βρίσκεται βορειοδυτικά του όρους Κένυα. Κοντά εκεί οι ευλαβείς πιστοί υπό την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεοφύτου προσπαθούν να ασκήσουν τα πνευματικά καθηκοντά τους εντός μίας εκκλησίας σε πρόχειρη κατασκευή απο τσίγκους, όπως αυτή αποτυπώνεται στα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Κυριολεκτικά συγκλονίζει η λαχτάρα αυτών των ανθρώπων να λατρέψουν τον αληθινό Θεό στον οίκο Του και η αγαθή προσπάθεια και προαίρεσή τους να τελούν τα ιερά μυστήρια κάτω απο μία στέγη, έστω κι αν αυτή συνίσταται απο πρόχειρα υλικά.

ΔΕΙΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων