10/09/2023 12/09/2023 Συλλυπητήρια στους πληγέντες από τις πλημμύρρες που προκάλεσε η κακοκαιρία “Daniel” στην Ελλάδα εκφράζει η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας. «Συγκλονισμένοι και με βαθιά θλίψη παρακολουθούμε την εξελισσόμενη καταστροφή», αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας με μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες.Η...
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 18:44

Συλλυπητήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας στους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας στους πλημμυροπαθείς

Συλλυπητήρια στους πληγέντες από τις πλημμύρρες που προκάλεσε η κακοκαιρία “Daniel” στην Ελλάδα εκφράζει η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας.

«Συγκλονισμένοι και με βαθιά θλίψη παρακολουθούμε την εξελισσόμενη καταστροφή», αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας με μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και, μεταξύ άλλων, προσθέτει:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες.Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι και σε όσους βρίσκονται σε κίνδυνο και περιμένουν βοήθεια.»

Αναλυτικά το μήνυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας:

«Σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες
Συγκλονισμένοι και με βαθιά θλίψη παρακολουθούμε την εξελισσόμενη καταστροφή από τις πρωτοφανείς πλημμύρες και τις επικίνδυνες ώρες που βιώνει η Ελλαδα μας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει περιουσίες, σπίτια και επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν απολεσθεί και ανθρώπινες ζωές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες.
Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι και σε όσους βρίσκονται σε κίνδυνο και περιμένουν βοήθεια.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων