08/10/2021 08/10/2021 Στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας πραγματοποιήθηκε σύναξη κληρικών της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Η ιερατική σύναξη διεξήχθη στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας που είναι ο παλαιότερος ναός της περιφέρειας Ιρίνγκα, τη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Οι ιερείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Επίσκοπό τους για ποιμαντικά ζητήματα της Επισκοπής, για την...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 20:09

Σύναξη Ιερέων στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Σύναξη Ιερέων στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

Στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας πραγματοποιήθηκε σύναξη κληρικών της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Η ιερατική σύναξη διεξήχθη στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας που είναι ο παλαιότερος ναός της περιφέρειας Ιρίνγκα, τη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Οι ιερείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Επίσκοπό τους για ποιμαντικά ζητήματα της Επισκοπής, για την πρόοδο του έργου, τη λειτουργική ζωή των ενοριών τους και να λάβουν τις απαραίτητες πνευματικές συμβουλές.

Το παρών στη Σύναξη του μηνός Οκτωβρίου, έδωσε και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κλεόπας, ο οποίος για πολλά έτη κατά το παρελθόν διακόνησε στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ιρίνγκα και τώρα διακονεί στο Μορογκόρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως, στην Ανατολική Τανζανία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων