08/06/2019 08/06/2019 Κατά τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς προήδρευσε σε συνάντηση με τον κλήρο από την Ορθόδοξη εκκλησία της Κεντρικής και της Δυτικής Ουγκάντας. Η εν λόγω συνάντηση οργανώθηκε με σκοπό τη συζήτηση σχετικά με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν οι διάφορες προκλήσεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολής....
08 Ιουνίου, 2019 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 13:29

Σύναξη κληρικών στη μακρινή Ουγκάντα

Διαδώστε:
Σύναξη κληρικών στη μακρινή Ουγκάντα

Κατά τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς προήδρευσε σε συνάντηση με τον κλήρο από την Ορθόδοξη εκκλησία της Κεντρικής και της Δυτικής Ουγκάντας. Η εν λόγω συνάντηση οργανώθηκε με σκοπό τη συζήτηση σχετικά με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν οι διάφορες προκλήσεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μητροπολίτης Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς επαίνεσε το έργο της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Εκκλησίας της Ουγκάντα ​​στο Πρόγραμμα HIV / AIDS και Πληθυσμού (UOCCAP) αλλα και για την εκπαίδευση τόσο των Κληρικών όσο και των απλών Χριστιανών σχετικά με τα θέματα υγείας στις οικογένειες μέσω της ευαισθητοποίησης. Στο τέλος υπογράφηκε και εγκρίθηκε μια Ποιμαντική επιστολή από όλους τους κληρικούς που υποδεικνύει τη θέση της Εκκλησίας πάνω στα παραπάνω προβλήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων