06/08/2023 07/08/2023 H καθιερωμένη ετήσια σύναξη των πρεσβυτέρων της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής, κατόπιν ευλογίας του Θεοφιλέστατου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου. Οι πρεσβυτέρες είναι οι στυλοβάτριες του ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας μας. Με πολύ ζήλο συμμετέχουν στη διακονία της κατήχησης, οργανώνουν τις χορωδίες των ενοριών...
06 Αυγούστου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 1:04

Σύναξη πρεσβυτέρων στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Σύναξη πρεσβυτέρων στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

H καθιερωμένη ετήσια σύναξη των πρεσβυτέρων της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής, κατόπιν ευλογίας του Θεοφιλέστατου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου.

Οι πρεσβυτέρες είναι οι στυλοβάτριες του ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας μας. Με πολύ ζήλο συμμετέχουν στη διακονία της κατήχησης, οργανώνουν τις χορωδίες των ενοριών και φροντίζουν την καθαριότητα των ναών. Η σύναξη ήταν μια ευκαιρία για συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα αλλά και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την πρόοδο του ιεραποστολικού έργου.

Στη συνέχεια, στο κοινό τραπέζι κάτω από τη σκιά ενός δέντρου διεξήχθη μια φιλική συζήτηση για τις οικογένειες τους και την πρόοδο των παιδιών τους. Στο τέλος, κάθε πρεσβυτέρα έλαβε λειτουργικά και πατερικά βιβλία που έχουν μεταφραστεί στα Σουαχίλι, σχολικά είδη για τα παιδιά τους και ρούχα για όλα τα μέλη των οικογενειών τους, τα οποία απεστάλησαν μέσω προσφορών αγάπης πριν από λίγους μήνες.

(Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων