13/04/2022 13/04/2022 Τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ συνάντησε στο γραφείο του σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και το σημαντικό ιεροκηρυκτικό, ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από...
13 Απριλίου, 2022 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 20:56

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄

Τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ συνάντησε στο γραφείο του σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και το σημαντικό ιεροκηρυκτικό, ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από το παλαίφατο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας, όπως και οι ποικίλες δραστηριότητες των Ελλήνων που μένουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας.

Την Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας συνόδευε ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων