02/04/2021 02/04/2021 Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο Έλληνας Υπουργός θα συζητήσει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του την διαδικασία επανεκκίνησης του τουρισμού στην Ελλάδα μεσούσης της πανδημίας με τον Covid -19. Σύμφωνα με την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, στο περιθώριο της επίσκεψής του θα έχει...
02 Απριλίου, 2021 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 8:44

Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ο Χάρης Θεοχάρης

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ο Χάρης Θεοχάρης

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο Έλληνας Υπουργός θα συζητήσει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του την διαδικασία επανεκκίνησης του τουρισμού στην Ελλάδα μεσούσης της πανδημίας με τον Covid -19.

Σύμφωνα με την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, στο περιθώριο της επίσκεψής του θα έχει συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ ενώ θα μεταβεί και στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Παλαιού Καΐρου προκειμένου να ξεναγηθεί στη ροτόντα της Ανατολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων