14/08/2020 14/08/2020 Το απόγευμα της Πέμπτης 13ης Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου, στην Κεφαλλονιά, συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ με την Εντιμοτάτη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Αρχόντισσα των Εκκλησιών του Αλεξανδρινού Θρόνου κα. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου. Ο Σεβασμ. μετέφερε προς την κα Κράτσα τις ευχές και ευλογίες του Αλεξανδρινού Προκαθημένου, Μακαριωτάτου...
14 Αυγούστου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 18:36

Συνάντηση Μητροπολίτου Αξώμης με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτου Αξώμης με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Το απόγευμα της Πέμπτης 13ης Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου, στην Κεφαλλονιά, συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ με την Εντιμοτάτη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Αρχόντισσα των Εκκλησιών του Αλεξανδρινού Θρόνου κα. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Ο Σεβασμ. μετέφερε προς την κα Κράτσα τις ευχές και ευλογίες του Αλεξανδρινού Προκαθημένου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β.
Στη συνάντηση αυτή ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε την Περιφερειάρχη για το Ιεραποστολικό έργο του παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και για τον διαρκή αγώνα του Μακαριωτάτου, σε ολόκληρη την Αφρικανική Ήπειρο, για την διάδοση και στερέωση της Ορθόδοξης πίστης και την ενίσχυση των Ελληνικών Κοινοτήτων. Επίσης, συζήτησαν για θέματα που αφορούν τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης στην Αιθιοπία, το Τζιμπουτί και την Ερυθραία.

Η Περιφερειάρχης εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της προς τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο και τον θαυμασμό της για το επιτελούμενο έργο.
Ο Σεβασμ. προσέφερε στην κα Κράτσα, εκ μέρους του Μακαριωτάτου, ιερά εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, προστάτου του Πατριαρχείου, τονίζοντας την επέτειο των 100 ετών από την οσιακή κοίμησή του (1920-2020).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων