15/01/2024 15/01/2024 Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπουκόμπας πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Νεολαίας των Ενοριών της Α΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Μπουκόμπας και Μισένι. Η Συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από τις επτά Συναντήσεις, που έχουν προγραμματισθεί, από τον Σύνδεσμο Νεολαίας της Επισκοπής, να πραγματοποιηθούν μέχρι το Πάσχα. Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 10:51

Συνάντηση Νεολαίας Μπουκόμπας

Διαδώστε:
Συνάντηση Νεολαίας Μπουκόμπας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπουκόμπας πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Νεολαίας των Ενοριών της Α΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Μπουκόμπας και Μισένι.

Η Συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από τις επτά Συναντήσεις, που έχουν προγραμματισθεί, από τον Σύνδεσμο Νεολαίας της Επισκοπής, να πραγματοποιηθούν μέχρι το Πάσχα.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησαν οι Ιερείς π. Σπυρίδων Κaizile nge, π. Ιωσήφ Joshephat και ο διάκονος Ντα τιος Ponsian.

Έψαλλε η χορωδία της Ιερατικής Σχολής και συμμετείχαν 80 νέοι από τις διάφορες Ενορίες. Ακολούθησε η συνεδρίαση με δύο ομιλίες. Πρώτη του Επισκόπου με θέμα: “Μετάνοια και Εξομολόγηση” και δεύτερη από τον Θεολόγο Γιάννη Tumba με θέμα: “Τι είναι Εκκλησία και η θέση μας σ’ αυτήν”. Μετά από τις εισηγήσεις ακολούθησε ευρύς διάλογος με απαντήσεις σε πολλές απορίες.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινό μεσημεριανό γεύμα. Οι νέοι έδωσαν ραντεβού να ξανασυναντηθούν τον Ιούλιο στην Κατασκήνωση, αλλά και στις Ενοριακές συναντήσεις τους κατά την επίσκεψη του Επισκόπου σ’ αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων