16/12/2021 17/12/2021 Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021. Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την ιεραποστολική του δράση και θίχτηκε το μεγάλο ζήτημα της Ελληνικής ομογένειας στην Αφρική καθώς και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. H συνάντηση έγινε στο Μετόχι του Πατριαρχείου στην...
16 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 0:00

Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ο βουλευτής Χίου Α. Μιχαηλίδης

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ο βουλευτής Χίου Α. Μιχαηλίδης

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την ιεραποστολική του δράση και θίχτηκε το μεγάλο ζήτημα της Ελληνικής ομογένειας στην Αφρική καθώς και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

H συνάντηση έγινε στο Μετόχι του Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας προσκάλεσε τον βουλευτή να επισκεφτεί την Αλεξάνδρεια προκειμένου να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα για τα εκεί ιδρύματα της ομογένειας και το μεγάλο ζήτημα της επιβίωσής τους.

Ο βουλευτής, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να μεταφέρει όλα αυτά τα ζητήματα στην αρμόδια Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων