31/01/2024 31/01/2024 Με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα συναντήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, ο οποίος βρίσκεται την Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Στη συνάντηση που διεξήχθη στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Πολιτείας στο ιδιαίτερα απαιτητικό ποιμαντικό, εκπαιδευτικό και...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 20:37

Συνάντηση Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα

Με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα συναντήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, ο οποίος βρίσκεται την Ελλάδα αυτές τις ημέρες.

Στη συνάντηση που διεξήχθη στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Πολιτείας στο ιδιαίτερα απαιτητικό ποιμαντικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος στην Αφρική.

«Κοινός μας στόχος η ενίσχυση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων