10/11/2022 09/11/2022 Συνάντηση με τον Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο είχε την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.  “Μέσα σε λίγο χρόνο είχα την ευκαιρία να αντιληφθώ το τεράστιας ανθρωπιστικής σημασίας έργο που επιτελείται από τον ίδιο στην Μαδαγασκάρη”, έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε ότι στην...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 6:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 14:30

Συνάντηση Σταύρου Καλαφάτη με τον Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Συνάντηση Σταύρου Καλαφάτη με τον Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Συνάντηση με τον Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο είχε την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης. 

“Μέσα σε λίγο χρόνο είχα την ευκαιρία να αντιληφθώ το τεράστιας ανθρωπιστικής σημασίας έργο που επιτελείται από τον ίδιο στην Μαδαγασκάρη”, έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε ότι στην επόμενη επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου στη Θεσσαλονίκη σε λίγους μήνες θα τα πούνε και πάλι από κοντά. “Τέτοιοι άνθρωποι αποτελούνε έμπνευση για όλους μας”, κατέληξε στην ανάρτησή του.

“Ευχαριστώ πολύ τον κ Σταύρο Καλαφατη Υφυπουργο Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης. Για την αγάπη και το ενδιαφέρον του προς το Ιεραποστολικό μας έργο στην Νότια Μαδαγασκάρη”, ανέφερε από την πλευρά του ο Θεοφιλέστατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων