29/06/2019 29/06/2019 Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο συνάντησε χθες στη Θεσσαλονίκη ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, αντάλλαξαν...
29 Ιουνίου, 2019 - 13:43

Συνάντηση του Μητρ. Βολοκολάμσκ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητρ. Βολοκολάμσκ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο συνάντησε χθες στη Θεσσαλονίκη ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο Ορθοδόξων Εκκλησιών, ενώ η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων