29/11/2019 29/11/2019 Με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Φίλων της Ιεραποστολής “ΣΠΟΡΕΑΣ”, Πτέραρχο κ. Αθνάσιο Παπανικολάου και τον π. Νικόλαος Γουρδούπη, Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Ενόπλων Δυνάμεων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παραδώσουν πρόσκληση προς τον κ. Γεραπετρίτη...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 16:12

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Φίλων της Ιεραποστολής “ΣΠΟΡΕΑΣ”, Πτέραρχο κ. Αθνάσιο Παπανικολάου και τον π. Νικόλαος Γουρδούπη, Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Ενόπλων Δυνάμεων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παραδώσουν πρόσκληση προς τον κ. Γεραπετρίτη για εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων