17/11/2023 18/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης συναντήθηκε χθες με τον γραμματέα του Υπουργείου Νεολαίας και Άθλησης της Δημοκρατίας της Μοζαμβίκης Dr.Acasio Beleza και τον πρόεδρο των ελληνικής καταγωγής Μοζαμβικανων Παράσχο Σκουλουδη με καταγωγή από την Κρήτη. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η προετοιμασία του αφιέρωματος στην ”Ολυμπιακή παιδεία” διάρκειας μιας...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 15:57

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον γραμματέα του Υπουργείου Νεολαίας και Άθλησης της Μοζαμβίκης

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον γραμματέα του Υπουργείου Νεολαίας και Άθλησης της Μοζαμβίκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης συναντήθηκε χθες με τον γραμματέα του Υπουργείου Νεολαίας και Άθλησης της Δημοκρατίας της Μοζαμβίκης Dr.Acasio Beleza και τον πρόεδρο των ελληνικής καταγωγής Μοζαμβικανων Παράσχο Σκουλουδη με καταγωγή από την Κρήτη.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η προετοιμασία του αφιέρωματος στην ”Ολυμπιακή παιδεία” διάρκειας μιας εβδομάδος που θα πραγματοποιηθεί στο Μαπούτο πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης τον Ιούνιο του 2024 .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων