25/09/2023 25/09/2023 Σε πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, του νομικού συμβούλου της Μητρόπολης κ. Παναγιώτη Γκούσκου με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Γεώργιο Κώτσηρα. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα χρονίζοντα προβλήματα της επαρχίας του καθώς και για την έναρξη της κατασκευής του Ιεραποστολικου...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 17:51

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Σε πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, του νομικού συμβούλου της Μητρόπολης κ. Παναγιώτη Γκούσκου με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Γεώργιο Κώτσηρα.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα χρονίζοντα προβλήματα της επαρχίας του καθώς και για την έναρξη της κατασκευής του Ιεραποστολικου χωριού της Κοινότητας των Βλαχακιδων στον Ζαμβέζη ποταμό στην Ζάμπια.

Ένα έργο που επί δεκαετίες περίμενε την υλοποίηση του και τώρα γίνεται πραγματικότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων