06/04/2023 06/04/2023 Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ είχαν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στην Αθήνα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης και ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Μακαριώτατο για το ιεραποστολικό έργο...
06 Απριλίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 20:48

Συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με Κατρούγκαλο και Αμανατίδη

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με Κατρούγκαλο και Αμανατίδη

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ είχαν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στην Αθήνα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης και ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Μακαριώτατο για το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Από τους βουλευτές εκφράστηκε η στήριξη και τονίστηκε η σημασία ενίσχυσης του σημαντικού έργου, που επιτελείται από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, με την έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας, όπως συνέβη στη διάρκεια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχαρίστησε τους βουλευτές και ζήτησε να μεταφερθούν οι θερμοί χαιρετισμοί του, στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης οι βουλευτές είχαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουϊνέας κ. Γεώργιο, Εκπρόσωπο του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Διευθυντή του Γραφείου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος έχει διατελέσει Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και ο κ. Αμανατίδης  υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων