23/03/2023 23/03/2023 Στο πλαίσιο της διέλευσής του από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αδδίς Αμπάμπα με προορισμό το Λουμπουμπάσι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β‘, δέχθηκε σε ακρόαση εντός της αίθουσας VIP του αεροδρομίου την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, την Πρέσβυ...
23 Μαρτίου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 20:56

Συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Μητροπολίτη Αξώμης

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Μητροπολίτη Αξώμης

Στο πλαίσιο της διέλευσής του από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αδδίς Αμπάμπα με προορισμό το Λουμπουμπάσι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β‘, δέχθηκε σε ακρόαση εντός της αίθουσας VIP του αεροδρομίου την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, την Πρέσβυ της Ελλάδος κ. Άννα Φάρρου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Οδυσσέα Παρρή και τον Αντιπρόεδρό της κ. Ιωάννη Γιαννακόπουλο.

Επίσης παρέστη η συνοδεία του Αλεξανδρινού Προκαθημένου αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μέμφιδος κ. Νικόδημο, Πατριαρχικό Επίτροπο Καΐρου, και τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Θεόδωρο.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας αναμένεται να αφιχθεί στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπου θα πραγματοποιήσει ιεραποστολική περιοδεία στην Ιερά Μητρόπολη Κατάγκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων