03/10/2020 03/10/2020 Στην επαρχία της Κένυας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Υπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος όπου συναντήθηκε με επιτροπή ιερέων και με πιστούς. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί τους την πρόοδο της Εκκλησίας και το μέλλον της.  Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος συμβούλεψε τους ιερείς και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το πνευματικό τους έργο....
03 Οκτωβρίου, 2020 - 11:11

Συναντήθηκε με ιερείς της Κένυας ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι

Διαδώστε:
Συναντήθηκε με ιερείς της Κένυας ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι

Στην επαρχία της Κένυας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Υπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος όπου συναντήθηκε με επιτροπή ιερέων και με πιστούς. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί τους την πρόοδο της Εκκλησίας και το μέλλον της. 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος συμβούλεψε τους ιερείς και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το πνευματικό τους έργο. Τέλος ο Σεβασμιώτατος τους μοίρασε τρόφιμα σε δέματα τόσο στους ιερείς όσο και στους πιστούς που παραβρέθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων