10/10/2021 10/10/2021 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, όπως και κάθε εβδομάδα, η συνάθροιση νεολαίας της περιοχής Μπουκόμπα Τανζανίας. Οι νέοι προσήλθαν για πρώτη φορά στο Επισκοπείο, όπου και έγινε κατήχηση σχετικά με την ερμηνεία των πρώτων 7 άρθρων του Συμβόλου της Πίστεως. Στη συνέχεια μετά το κέρασμα, ξεναγήθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
10 Οκτωβρίου, 2021 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2021 - 20:06

Συνάθροιση Νεολαίας στην Μπουκόμπα

Διαδώστε:
Συνάθροιση Νεολαίας στην Μπουκόμπα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, όπως και κάθε εβδομάδα, η συνάθροιση νεολαίας της περιοχής Μπουκόμπα Τανζανίας.

Οι νέοι προσήλθαν για πρώτη φορά στο Επισκοπείο, όπου και έγινε κατήχηση σχετικά με την ερμηνεία των πρώτων 7 άρθρων του Συμβόλου της Πίστεως. Στη συνέχεια μετά το κέρασμα, ξεναγήθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον εφημέριο π. Λουκά.

Στο τέλος δεν παρέλειψαν να τραγουδήσουν και να χορέψουν τραγούδια με τα οποία επρόκειτο να υποδεχθούν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο, όπου αναμένεται να επισκεφθεί την Επισκοπή της Μπουκόμπα Τανζανίας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων