03/05/2019 03/05/2019 Την 2α Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα αυτής, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος. Κατά την συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο κ.Romeo Gomez, υπεύθυνος κατασκευαστικών έργων της Ι. Μητροπόλεως, εξετάσθηκαν οι τεχνικές και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες για την έναρξη των...
03 Μαΐου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 7:39

Συνεδρίασε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ι.Μ. Μπραζαβίλ

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ι.Μ. Μπραζαβίλ

Την 2α Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα αυτής, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος.

Κατά την συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο κ.Romeo Gomez, υπεύθυνος κατασκευαστικών έργων της Ι. Μητροπόλεως, εξετάσθηκαν οι τεχνικές και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ι. Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως του Κυρίου πόλεως Nkayi, ενώ οριστικοποιήθηκε η τελική μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού προς υπογραφή μεταξύ των δύο μερών (Ι. Μητρόπολη – υπεύθυνος εργασιών) για την διασφάλιση της ποιότητος των εργασιών και της σωστής οικονομικής διαχειρίσεως των απαιτουμένων πόρων.

Τέλος, ελήφθησαν αποφάσεις διοικητικής φύσεως σχετικά με την εν γένει εύρυθμη λειτουργία των δομών της Ι. Μητροπόλεως Μπραζαβίλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων