15/02/2021 15/02/2021 Την Ορθόδοξη Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Busoga της Ανατολικής Ουγκάντα πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.  Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του τόνισε ότι “η Αγία μας Εκκλησία μας καλεί να βιώσουμε τη ζωή μας χτίζοντας μέσα μας τον Χριστό Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας....
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 21:20

Συνεχίζεται το ιεραποστολικό έργο στην Αφρική

Διαδώστε:
Συνεχίζεται το ιεραποστολικό έργο στην Αφρική

Την Ορθόδοξη Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Busoga της Ανατολικής Ουγκάντα πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. 

Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του τόνισε ότι “η Αγία μας Εκκλησία μας καλεί να βιώσουμε τη ζωή μας χτίζοντας μέσα μας τον Χριστό Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας. Αυτός θα πρέπει να αποτελέσει το μοναδικό θεμέλιο στη ζωή μας”.

Στη συνέχεια ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος έθεσε τον θεμέλιο λίθο προκειμένου να ανεγερθεί πλησίον της ενορίας μια πνευματική γωνιά για τους πιστούς.

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εφημερίους της ενορίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους από το εξωτερικό που συνδράμουν στο έργο της ιεραποστολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων