17/04/2021 17/04/2021 Επίσκεψη στο ιεραποστολικό κέντρο της Αγίας Νίνας στην επαρχία Tharaka-Nithi της Κένυας, πραγματοποίησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Ο κύριος σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η υπογραφή συμφωνίας για την αγορά οικοπέδου προκειμένου να οικοδομηθεί σχολείο, κλινική και στέγη...
17 Απριλίου, 2021 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 16:37

Συνεχίζεται το ιεραποστολικό έργο στην Κένυα

Διαδώστε:
Συνεχίζεται το ιεραποστολικό έργο στην Κένυα

Επίσκεψη στο ιεραποστολικό κέντρο της Αγίας Νίνας στην επαρχία Tharaka-Nithi της Κένυας, πραγματοποίησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Ο κύριος σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η υπογραφή συμφωνίας για την αγορά οικοπέδου προκειμένου να οικοδομηθεί σχολείο, κλινική και στέγη για παιδιά.

Ο Θεοφιλέστατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό, καθώς και προς όλους που συνεισέφεραν με την γενναιοδωρία τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων