10/07/2020 10/07/2020 Με τη Χάρη του Θεού συνεχίζονται οι εργασίες για την περίφραξη και τη δημιουργία πύλης εισόδου στον χώρο ανέγερσης του πολυδύναμου Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας στην ομώνυμη πόλη όπου είναι η έδρα της Επισκοπής. Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε αγιασμό για τη διάνοιξη γεώτρησης στο...
10 Ιουλίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 22:54

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής Αρούσας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εργασίες στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής Αρούσας

Με τη Χάρη του Θεού συνεχίζονται οι εργασίες για την περίφραξη και τη δημιουργία πύλης εισόδου στον χώρο ανέγερσης του πολυδύναμου Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας στην ομώνυμη πόλη όπου είναι η έδρα της Επισκοπής.

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε αγιασμό για τη διάνοιξη γεώτρησης στο εσωτερικό του οικοπέδου.

Όπως παρατηρούμε και στις φωτογραφίες, έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για την ανέγερση μεγαλοπρεπούς Ναού προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων