17/12/2021 17/12/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγεντίου εντός του Μητροπολιτικού Οίκου, στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας. Τιμήθηκαν ο Άγιος ένδοξος Προφήτης Δανιήλ και ο εν Αγίοις Διονύσιος αρχιεπ. Αιγίνης ο εκ Ζακύνθου. Ιερούργησε ο εορτάζων τα ονομαστήριά του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, συλλειτουργούντος του Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ....
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 23:50

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αξώμης στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αξώμης στην Αιθιοπία

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγεντίου εντός του Μητροπολιτικού Οίκου, στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας.

Τιμήθηκαν ο Άγιος ένδοξος Προφήτης Δανιήλ και ο εν Αγίοις Διονύσιος αρχιεπ. Αιγίνης ο εκ Ζακύνθου.

Ιερούργησε ο εορτάζων τα ονομαστήριά του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, συλλειτουργούντος του Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ. κ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη.

«Είθε οι πρεσβείες των Αγίων του Θεού Δανιήλ και Διονυσίου, να σκέπουν την οικουμένη και κάθε άνθρωπο που επικαλείται τη Χάρη τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μήνυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων