07/01/2024 07/01/2024 Με την ευκαιρία της σημερινής ονομαστικής εορτής του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννου, η παροικία Ζάμπιας και Μοζαμβίκης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές της για υγεία και μακροημέρευση, προς δόξαν του Παναγίου Θεού και προς όφελος της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού. “Ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο Κύριος να συνοδοιπορεί πάντοτε μαζί σας, ώστε χρησιμοποιώντας την ποικιλία των...
07 Ιανουαρίου, 2024 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 14:04

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ζάμπιας

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ζάμπιας

Με την ευκαιρία της σημερινής ονομαστικής εορτής του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννου, η παροικία Ζάμπιας και Μοζαμβίκης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές της για υγεία και μακροημέρευση, προς δόξαν του Παναγίου Θεού και προς όφελος της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού.

“Ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο Κύριος να συνοδοιπορεί πάντοτε μαζί σας, ώστε χρησιμοποιώντας την ποικιλία των χαρισμάτων, με τα οποία το Πνεύμα το Άγιο Σας πλούτισε, να ποιμαίνετε ως καλός ποιμένας το Ζαμπιανό και Μοζαμβικανό λαό, τον οποίο ο Κύριος σας εμπιστεύθηκε.

Δεόμεθα όπως ο Κύριος σας χαρίζει έτη πολλά, σωματική και ψυχική δύναμη ώστε να συνεχίζετε να υπηρετείτε με τον ίδιο αποστολικό ζήλο την Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας και Επισκοπή Μοζαμβίκης”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων