12/04/2022 12/04/2022 Για τρία ευρώ πεθαίνουν καθημερινά τα παιδιά στην Αφρική καθώς η έλλειψη εμβολίων τα αφήνει εκτεθειμένα στις αρρώστιες που θερίζουν στη Μαύρη Ήπειρο. Ήδη η Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως δια του Ποιμενάρχη της, Σεβασμιωτάτου κ. Δημητρίου, απευθύνει έκκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για τη συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός εμβολίων που θα...
12 Απριλίου, 2022 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 9:10

Τα παιδιά πεθαίνουν από ανεμοβλογιά στην Αφρική για 3€!

Διαδώστε:
Τα παιδιά πεθαίνουν από ανεμοβλογιά στην Αφρική για 3€!

Για τρία ευρώ πεθαίνουν καθημερινά τα παιδιά στην Αφρική καθώς η έλλειψη εμβολίων τα αφήνει εκτεθειμένα στις αρρώστιες που θερίζουν στη Μαύρη Ήπειρο.

Ήδη η Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως δια του Ποιμενάρχη της, Σεβασμιωτάτου κ. Δημητρίου, απευθύνει έκκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για τη συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός εμβολίων που θα διατεθούν για τον εμβολιασμό 3.000 παιδιών από την ανεμοβλογιά.

Αναλυτικά ο Σεβασμιώτατος έγραψε: 

“Αδελφοί μου πολύ με συγκινεί η αγάπη σας για το έργο του Θεού και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά!!! Πριν ακόμη ανακοινώσω, άρχισαν να φθάνουν οι πρώτες προσφορές για τα εμβόλια του Μαΐου!!! Έτσι λοιπόν από σήμερα ξεκινούμε την προσπάθεια για τον εμβολιασμό 3.000 παιδιών από την ανεμοβλογιά.

Το κάθε εμβόλιο στοιχίζει 3 € και δυστυχώς τα παιδιά πεθαίνουν από ανεμοβλογιά στην Αφρική για 3€!!!

Με 30 € μπορείς να σώσεις 10 παιδιά από το θάνατο!!! Κι αυτό το Πάσχα ας αναστήσουμε τουλάχιστον 10 από τα παιδάκια του Θεού στην Αφρική!!!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων